Sisulla ja sydämellä Suomen puolesta Kansanedustaja Sari Essayahin blogi

Suomi, johon voit luottaa

  • Suomi, johon voit luottaa

Nyt äänestetään arvoista ja Suomen suunnasta. Ääni KD:lle on ääni arvoille, joihin voit luottaa.

Reilu kolmannes suomalaisista on jo äänestänyt, mutta vielä hyvin moni pohtii, ketä äänestäisi vai äänestäisikö ollenkaan. Juuri näiden ihmisten valinnat ratkaisevat pitkälti sen, millainen eduskunnan kokoonpanosta tulee.

Puolueena olemme rakentava vaihtoehto kestävällä arvopohjalla. Tässä kiteytetysti joitakin tärkeistä tavoitteistamme:

• Rakennamme Suomea lapsiystävälliseksi. Perhevapaisiin tarvitaan kiintiöiden sijaan lisää joustavuutta. Lapsilla on oltava rauha saada kasvaa tasapainoisesti tyttöinä ja poikina.

• Vanhustenhoito ja sote-palvelut on saatava kuntoon. Tahdomme inhimillisyysvajeen pois vanhustenhoidosta. Arvokas vanhustenhoito on yhteiskunnan kunniatehtävä. Sairastuneen pitää päästä viiveettä lääkäriin ja saada tarvitsemaansa hoitoa.

• Tahdomme, että työnteko ja yrittäminen kannattavat aina. Monimutkainen sosiaaliturva pitää uudistaa. Koulutukseen ja tutkimukseen on panostettava.

• Turvallisuudesta ei ole varaa tinkiä. Siitä huolehtiminen on yhteiskunnan perustehtävä.

• Huolehdimme ympäristöstä ja alueiden elinvoimaisuudesta. Tahdomme turvata kotimaisen maatalouden kannattavuuden ja ruuantuotannon.

• Vaalimme kristillisiä arvoja ja kasvatusta sekä hyviä suomalaisia perinteitä. Puolustamme ihmisten oikeutta mielipiteen-, sanan- ja uskonnonvapauteen. Ahkeruus, välittäminen ja lähimmäisyys ovat voimavara, jota emme saa hukata.

Rakennetaan kestäville arvoille Suomi, johon voit luottaa: perheystävällinen, turvallinen ja yritteliäs. Suomi, jossa kaikista pidetään huolta!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

...Vieläkö vaaditte kristillistä, arvo-ja uskontokasvatusta takaisin päiväkoteihin ja kouluihin, vaikka tunnustuksellinen uskonnontuputus on niissä kielletty.

Ainakin ennen vanhaan vanhainkodeissakaan ei kunnioitettu uskonnon-ja uskonnottomuuden vapautta, vaan "mustahelmat melskasivat nurkissa", kuten eräskin tuttu vanhainkodin asukas aikanaan totesi. -Miten lie nykyisin...?

- Onko kristillisten linja, että jeesuksen kämmenellä kehdosta hautaan...?

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Pitäisikö olla sitten Leninin kämmenellä...

Sekin on jo nähty.

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

Samoin kuin historian ja maallistumisen saatossa-lainkin mukaan pitäisi jo "olla nähty" tunnustuksellinen uskonnon tuputuskin päiväkodeissa ja kouluissa, lain vastaisena?!

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Ainakaan Varsinais-Suomessa ei kannata äänestää kristillisiä, sillä se ääni menee persuille. Miksi teitte sopimuksen paholaisen kanssa?

Vuodesta 2008 alkoi perussuomalaisiin imeytyä ksenofobisia pimeyden voimia. Vuonna 2010 alkoivat Jussi Halla-ahon kannattajat kerätä nimiä, jotta Halla-ahosta tulisi EU-vaaliehdokas. Soini ei tätä suonut, mutta tuloksena on puolue Muutos 2011. Samana vuonna organisoituivat Muutos 2011 -puolueeseen tyytymättömät ja perustivat Vapauspuolueen. Vuoden 2011 vaaleissa perussuomalaiset saivat ennennäkemättömän vaalivoiton, mutta nämä pienet puolueet jäivät rannalle. Vuonna 2015 perussuomalaisten vaalivoitto perustui ksenofobialle ja jopa rasismille. Sinne mentiin rasistisen maahanmuuttopoliittisen ohjelman siivittämänä. Vuonna 2016 perussuomalaisiin tyytymättömät alkovat kerätä nimiä Suomidemokraatit-puolueen perustamiseksi. Nimenkeräys ei kuitenkaan tuottanut tulosta. Vuonna 2017 ainoa rastistinen puolue Suomen puoluerekisterissä oli perussuomalaiset. Vuoden 2017 puoluekokouksessa perussuomalaiset valitsivat puheenjohtajakseen ksenofoobikon tai rasistin. Kuitenkin monessa mielessä varsin oikeistolaisen henkilön. Perussuomalaiset marginalisoituu ja ksenofobinen kausi jää historiaan, jahka demareihin pettyneet duunarit, joista suurin osa vanhoista persuista koostui (muistakaamme Soinin sutkaus "työväenpuolue ilman sosialismia") tajuavat, että heitä on petetty taas.

Vaaliliitto persujen kanssa asettaa teidän jeesustelun kristillisellä lähimmäisenrakkaudella hieman outoon valoon.

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

...Mikäs ihme se liitto on...?

Tekihän Soinin paavikin aikanaan "liiton" Hitlerin kanssa...?!

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Tämä Pajunen on sellainen tyyppi, että jos joku on hänen kanssaan eri mieltä, valitetaan US:n ylläpitoon tavoitteena bannata kritiikki pois kokonaan tämän Ajatusten Tonavan tieltä

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen Vastaus kommenttiin #6

Tarkistin, etten olisi edes vahingossa "bannannut" ketään-enkä ollut-ei kuulu sananvapauskäsitykseeni.

- Mm. Mika Niikon "sananvapauteen" kuului, kun menin epäilemään, että hänen vaaliavustajansa ja jeesus-viestinviejänsä "kaappaus" ulkomailla olisi ollutkin lavastettu ja demostroitu vaalikampanjan avausmainostemppu...?!
Ja niin, raamattunsa kanssa jopa eduskunnan puhujapöntössä hihhuloinut Niikko bannasi minut blokeistaan.

Niikon uskonsisar Sarin kunniaksi lasken ettei ole innostunut hihhuloimaan poliitikoidessaan. Niikon, Räsäsen ja Soininkin lailla!

-

Käyttäjän mhatakka kuva
Markku Hatakka

"Saksalainen kansallissosialismi ilmensi myös antikirkollisuutta erityisesti katolisen kirkon ja lopulta myös koko kristinuskon vastustamisessa, koska erityisesti roomalaiskatolisen kirkon etiikka asetti rajoituksia valtiovallan käyttömahdollisuudelle epäsuosittuja väestöryhmiä vastaan."

Wikipedia "kansallissosialismi"

Eli olisiko Pajusen heitto vain ilkeämielistä kirjoitusta ?

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

Toivottavasti ehdokas Essayah tulee valituksi.

Suomen ev-lut. kirkko on poliittisen ohjauksen alla, eikä päinvastoin,
ensimmaistä kertaa koko 500-vuotisen historiansa aikana.

Ehkä se on hyvää asia, ehkä huono. Ryhmädynamiikkaan perehtyneet filosofit antakoot tuomionsa. Kristillinen arvopohja on joka tapauksessa Suomen menestyksen takana. Miksi siitä pitäisi luopua?

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

Maallistuminen ja kirkosta eroamiset etenevät vauhdilla!

Lähes joka toinen lapsi saa nimensä ilman pappia, lähes joka toinen avioliitto solmitaan maistraatissa ja lähes joka toinen haudataan ilman pappeja...
...vain rippikoulutoiminta vielä rulettaa jotenkin!

Toimituksen poiminnat